Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем при подаването на газ 156 2.0 TS

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем при подаването на газ 156 2.0 TS

Здравейте колеги. От известно време имам следния проблем: при натискане на педала на газта, той сякаш потъва без да се подава газ, съвсем леко се форсира, отдолу се чува нещо като пукане. На първа скорост започва да придърпва и да тресе и не върви. Малко като загрее сякаш се пооправя. Може ли да е нещо запушено или лош бензин, или някои датчик.
    Алфа Ромео 2.0 ТС 99г.

Колега не знам дали има човек във форума, който да не е пуснал такава тема...През няколко дена се появява точно такава и от тук нататък следва едно и също дъвкане на едни и същи неща....напиши подходящата дума в търсачката и ще се убедиш колко полезна може да е. Предлагам да се уголеми бутона SEARCH толкова, че да заема половиния екран.

Иначе някои си палят колата, изчакват 3-4 минутки и си тръгват без проблем. Други сменят почти всичко и пак не се оправя, на трети им е от дебитомер, температурни датчици и кво ли още не....диагностиката ще покаже най добре според мен, всичко друго са предположения...
    156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

Ходи на сервиз. Това е съвкупност от проблеми. Не може да се реши във форума. Приготви се емоционално и финансово и отивай. От къде си?
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

От Бургас съм. Чудя се каде да я закарам. Изчетох доста, ама незнам какво да правя. Четох за премахването на катализатора, за дебитомера, за сондата, за температурния датчик. Ще почакам някои от Бургас да даде съвет.

Comment

Working...
        X